Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız hikayesiyle izleyiciyi oldukça etkiliyor. Dizinin Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun danışanlarının hayatından esinlenerek yazdığı Camdaki Kız kitabından uyarlanan dizide ana karakter olan Nalan'ın hayatı gerçek hayatta kimin hayatını yansıtmaktadır sorusu izleyicilerin yoğun araştırmalarına yol açtı. Camdaki Kız kimin hayatı? Kanal D Camdaki Kız dizisi gerçekte kimin hikayesi, Nalan gerçekte kimdir? soruları sık sık sorgulanmaya başlandı. Peki, Burcu Biricik'in asıl kız olan Nalan'ı canlandırdığı Camdaki Kız kimin hayatı? Kanal D Camdaki Kız dizisi gerçekte kimin hikayesi, Nalan gerçekte kimdir? Sorunun yanıtı yazının devamında...

Camdaki Kız kimin hayatı? Kanal D Camdaki Kız dizisi gerçekte kimin hikayesi, Nalan gerçekte kimdir?

İlgiyle izlenen Camdaki Kız'ın asıl karakteri Nalan Koroğlu'nun gerçek hayatta Alara Koçibey olduğu iddiaları konuşuluyor. 

Cem Uzan ile olaylı bir evlilik süreci yaşayan ve Cem Uzan'ın Paris'e gitmesinin ardından ciddi psikolojik sorunlar yaşayan Alara Koçibey'in hayatının dizide konu edildiği düşünülüyor.

Köklü bir ailenin kızı olan Alara Koçibey'in annesi Meryem Koçibey babası ile efsane rallici, 1993 yılında trafik kazası sonucu ölen Renç Koçibey'dir. Cem Uzan'dan iki çocuğu olan Alara Koçibey, şu anda yurtdışında yaşamaktadır. Alara Koçibey 2 çocuk annesidir. 

@alarakocibey instagram hesabını kullanan Alara Koçibey'in 44 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır.

Cem Uzan Alara Koçibey evliliği: 1996’nın yaz aylarında bir arkadaşları aracılığıyla tanışan Rumeli Holding’in veliahtı Cem Uzan ve Alara Koçibey 5 Kasım 1997’de Amerika’da sade bir nikahla evlendi. 

Editör: TE Bilisim