Kaya Temel / Özel Haber - EPÖZDEMIR, "Galatasaray'da iki temel tüzel kişilik var. Birisi Galatasaray Sportif AŞ, diğeri dernek. Ben de burada başkan vekilliği ve yönetim kurulu üyesi görevini ifa ediyordum. Geldiğimiz noktada Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekilliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerimden derin fikir ayrığını nedeniyle bugün itibariyle istifa ettim." dedi.

DERİN FİKİR AYRILIĞI!

Galatasaray Sportif AŞ'deki görevinden istifa etmesinin birkaç sebebi olduğunu vurgulayan Epözdemir, "Futbol takımımızın maruz kaldığı ve hemen hemen her müsabakada artarak devam eden hakem hatalarından bahsetmek istiyorum. Galatasaray hak ve menfaatlerin yeterince savunulamaması en önemli istifa gerekçelerimden birisi. Ben üç aydır her maçtan sonra sessiz kalınmaması, bir irade ortaya konulmasını başkanımızla paylaştım. Başkan her seferinde dinledi. Hemfikir olmadığımızı söyledi.” diye konuştu.

DAHA ÖNCE İSTİFA VERDİ!

Epözdemir, "Beşiktaş derbisindeki düşüncelerim kişisel bir düşünceydi. Bu süreçte yalnızlaştırıldığımı gördüm, hissettim ve o beni çok üzdü. O zaman da Sayın Başkan ile konuşup, istifamı verdim. Fakat Sayın Başkan uygun görmedi, Galatasaray'a hizmet etmem gerektiğini söyledi. Ben de saygıyla karşıladım." dedi.

“FENERBAHÇE’DEN DOST OLMAZ”

Galatasaray ile Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşları olduğunu anlatan Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, “Galatasaray ve Fenerbahçe bir araya geldiğinde Türk futbolunun temel sorumlarını çözebilir. Kulüpler arasında azami düzeyde bir nezaket olmalıdır. Çünkü bunun sokağa yansıması ağır ve travmatik olabilir. Fakat Galatasaray ile Fenerbahçe dost olamaz. Bu hayatın olağan akışa aykırı.” diye konuştu.

***

Resmi açıklama geldi

GALATASARAY resmi internet sitesinden yaptığı paylaşımla Rezan Epözdemir’in Sportif AŞ’den istifa ettiğini duyurdu. Sarı-Kırmızılı kulüp yaptığı yazılı açıklamada: "Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Rezan Epözdemir, 17.12.2021 tarihi itibariyle Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verdi. Galatasaray Yönetim Kurulu tekrar bir toplantı yapmayı planlıyor.

Editör: TE Bilisim