Türk futbolunun en çok konuşulan teknik direktörleri arasında olan, adı sürekli bir takımla anılan Yılmaz Vural'a Fenerbahçe Beşiktaş derbisini sorduk. Vural'a göre bu derbi öncesinde iki takımda da sıkıntılar var. Bu sıkıntılar benzer olmasa da iki ekipte de istikrar yok diyen Vural skor vermekten kaçındı.

İKİ TAKIMIN DA YENMEYE İHTİYACI VAR

Fenerbahçe'nin de Beşiktaş'ın da yenmeye ihtiyacı var. İki tane yenmek zorunda olan bir takım. Sonucu tahmin etmek çok zor. Galatasaray-Fenerbahçe maçından önce herkes Galatasaray'ı favori görüyordu. Ama ne oldu. Fenerbahçe 10 kişiyle Galatasaray'ı rakip sahada yendi. Skor söylemek bir futbol adamına yakışan bir şey değil. Duygusal anlamda verilen bir cevap o bence. O renge sempatisi varsa o yensin istiyor. Ben bu sonuçları söylerken insanların samimi olduğuna inanmıyorum. 

İNGİLTERE LİGİNDEKİ DERBİLER GİBİ KEYİFLİ BİR MAÇ İZLEMEK İSTİYORUM

Benim sadece Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için değil Türkiye'deki tüm derbilerde İngiltere ligindeki derbiler gibi keyifli bir maç izlemek istediğimdir. Televizyon başında seyredenler zevk alsın. Futbol çok irtifa kaybediyor. Ben vatandaşla iç içeyim, konuşuyorum kadın, çocuk, erkek. Kimse artık futbolu severek izlemiyor. Çok büyük seyirci kaybetti Türk futbolu. Çünkü güven kaybetti. Sebepsiz ufucık bir şeyde kavga çıkıyor. Federasyon hakkında verilen demeçler, takımların birbirleri hakkındaki söylemleri. Bunlar futbolu zedeleyen faktörler. Hemen aklıma gelmişken söyleyeyim. Geçen Malatya- Başakşehir maçı ilk yarı istatistiği. 45 dakikalık bölümde topun oyunda kalma süresi 16 dakikaymış. Biz neyi konuşuyoruz.

HAK EDEN KAZANSIN

Kadıköy'de güzel bir maç olmasını istiyorum. Kavgasız gürültüsüz futbolun konuşulduğu bir maç olsun. Ben de izlemeye gideceğim. Hak eden kazansın...

DİRİLİŞ POSTASI /  NUSRET ODABAŞ

Editör: TE Bilisim