Dinçer Güner neden gündem oldu? Dinçer Güner kimdir, kaç yaşında? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. TV8'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Astrolog Dinçer Güner'in canlı yayında söylediği sözler gündeme oturdu. Hürriyet yazarı astrolog Dinçer Güner, TV8'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. "Yıla böyle mi gireceğiz" sorusu karşısında Güner, skandal bir gafa imza attı. Peki, Dinçer Güner neden gündem oldu? Dinçer Güner kimdir, kaç yaşında? işte tüm detaylar…

DİNÇER GÜNER NEDEN GÜNDEM OLDU?

Türkiye'nin en ünlü astrologları Dinçer Güner ile Hande Kazanova, 2. Sayfa programına katıldı. Astrolog Dinçer Güner canlı yayına enerjik girmeye çalışırken yayının başladığını fark etmedi. Güner'in küfür ettiği o an sosyal medyayı salladı. Sunucular ise o sırada ne yapacaklarını bilemedi.

Astrolog Dinçer Güner ile Hande Kazanova, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına katıldı. Programa enerjik bir şekilde girmek için zıplayarak gelen Güner'e sunucular "Dinçer bu ne güzel bir giriş. Yıla böyle mi gireceğiz?" diye sordu.

DİNÇER GÜNER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

29 Nisan 1984 İstanbul doğumlu Dinçer Güner 37 yaşındadır. En büyük hobisi olan astrolojiyi profesyonel işe dönüştürmek için ileri seviye astroloji dersleri alan Dinçer'in, söz konusu alanda birden fazla kitabı bulunuyor. Güner kurmuş olduğu astroloji bloğunda gökyüzü olaylarından ve insanlar üzerindeki etkilerinden bahsediyor. Ayrıca bireysel danışmanlık, seminer ve astroloji alanında eğitim de veriyor. Zaman zaman televizyon programlarına da konuk olan Dinçer'in, birden fazla dergi ve gazetede yazıları yayımlanıyor.

Editör: TE Bilisim