TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 52. bölüm izleyenler bu akşam Ceylan'ın gitme kararıyla üzüntü yaşadı. Ceylan'ın diziden tamamen ayrılıp ayrılmayacağını ise ilerleyen zamanda hep birlikte göreceğiz. Gülben'in evlenip evden ayrılması Safiye'ye zor zamanlar yaşatırken Gülben de yeni hayatına uyum sağlamakta zorlanmaktadır. Masumlar Apartmanı yeni bölüm izlemek ve bu haftaki detayları öğrenmek için Masumlar Apartmanı Canlı izle! Ceylan diziden ayrıldı mı? TRT 1 Masumlar Apartmanı 52. bölüm canlı izleme bağlantısı metnin devamında.

Masumlar Apartmanı Canlı izle! Ceylan diziden ayrıldı mı? TRT 1 Masumlar Apartmanı 52. bölüm canlı izle!

Masumlar Apartmanı dizisi canlı yayın izlemek için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı hikayesi

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Editör: TE Bilisim