Kaya Temel / Özel Haber - SAVUNMA hattında duvar görevi gören ve topu geriden oyuna sokma becerisiyle ön plana çıkan Marcao, Adana Demirspor karşılaşmasında Yunus Akgün’ün karşısında pasif kaldı.

Tecrübeli stoper, Yunus’un hamleleriyle gergin bir maç çıkardı.

Karşılama sonrası ise soyunma odasına sinirli şekilde giden Brezilya futbolcunun takım otobüsüne binerken de keyifsiz olduğu görüldü.

Kerem ve Marcao’nun performanslarının düşük olduğu maçlarda Sarı-Kırmızılı takım iyice aşağıya çekiliyor.

KEREM DE YORULDU!

Sezon başından beri takımın itici gücü olan Kerem Aktürkoğlu’nun ise Adana deplasmanında oldukça yorgun olduğu ve oyuna bir ağırlık koyamadığı gözlemlendi.

Özellikle kanattan içeriye bindirme yapmaya çalışan genç futbolcu da etkisiz kalınca hücum hattına Galatasaray etkili olmadı.

*** 

“Gelecek için çalışıyoruz”

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) tarafından bu yıl 19. kez düzenlenen "Sarı Kırmızı Kareler" fotoğraf ve video yarışmasının ödül töreninde konuşan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, “Galatasaray’ın geleceğini kuracağız.” dedi.

“POPÜLER OLMA NİYETİMİZ YOK”

Elmas, “Buraya Galatasaray’ın sürdürülebilir başarılarla dolu geleceğini kurmak ve Türk sporunun geleceğine de katkı yapmak için geldik. Burada popüler olmak, dönemsel olarak alkışlanma niyetimiz yok.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim