ÖSYM Sağlık personeli sonuç sorgulama ekranı! Sağlık personeli yerleştirme sonuç sorgulama ile ilgili detayları sizler için haberimizde derledik. KPSS tercih sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri16 Aralık ve 22 Aralık tarihleri aralığında yapıldı. Adaylar tercihlerini KPSS- 2021/10 tercih kılavuzuna göre tamamladılar. ÖSYM Başkanı Halis Aygün son dakika açıklamasında sonuçların açıklanacağı tarihi duyurdu. İşte ÖSYM Sağlık personeli sonuç sorgulama ekranı! Sağlık personeli yerleştirme sonuç sorgulama!..

SAĞLIK PERSONELİ YERLEŞTİRME SONUÇ SORGULAMA!

KPSS tercih sonuçlarına ilişkin açıklama yapan ÖSYM Başkanı Halis Aygün, sonuçların bugün açıklanacağını duyurdu.

Aygün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "16-22 Aralık tarihleri arasında tercihlerini aldığımız KPSS 2021/10 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçları için işlemlerimizi tamamlamak üzereyiz. Sonuçları bugün adaylarımızla paylaşacağız. Sonuçların şimdiden sağlık camiasına hayırlı olmasını dilerim" dedi.

ÖSYM SAĞLIK PERSONELİ SONUÇ SORGULAMA EKRANI!

KPSS tercih sonuçları ile ilgili açıklama yapan ÖSYM Başkanı Halis Aygün sonuçların bugün erişime açılacağını duyurdu. KPSS tercihleri aralık ayında tamamlamıştı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebilecekler.

ÖSYM SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Editör: TE Bilisim