TV8 ekranlarında izlenme rekorları kırmaya devam eden MasterChef 2021 2 Ocak eleme adayları ve elenen isim merak ediliyor. Kırmızı takım ve mavi takım son kez kozlarını paylaşırken dokunulmazlık oyununu kazanan isim belli oldu. Potaya giden üç isimden biri de 2 Ocak Pazar akşamı MasterChef hayallerine veda edecek. peki, MasterChef kim elenecek? 2 Ocak Pazar MasterChef eleme adayları kimler? Detaylar haberde!..

MasterChef kim elenecek? 2 Ocak Pazar MasterChef eleme adayları kimler?

TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen MasterChef yarışma programında 2 Ocak 2022 Pazar akşamı yayınlanması beklenen son bölümde elemeye kalan 3 isimden biri yarışmaya veda edecek.

Masterchef elem adayları

1- Burcu

2- Hasan

3- Tahsin

Dokunulmazlığı alan isimler

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunda Danilo Şefin özel tarifini yapmaya çalıştı. Çok teknik ve zor bir yemek için mutfakta 45 dakikaları vardı. Süre sonunda şefler, hazırlanan yemeklerin tadımını yaptı. Şefin tabağına en yakın şekilde hazırlayan Eren, bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Çarşamba akşamı kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Dilara kazanırken Hasan ikinci eleme adayı olarak seçilerek direkt eleme potasına girdi. Böylece bu haftanın ilk 2 eleme adayı Burcu ve Hasan olarak belirlendi.

Editör: TE Bilisim