MasterChef Sergen Özen geçtiğimiz sezon da yarışmayı katılmıştı ancak eleme turundan geçememişti. Sergen, hazırladığı yemeğin sosunu eklemeyi unutunca yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı. Hayallerinden vazgeçmeyen yarışmacı bu yıl daha tecrübeli bir şekilde yürüttüğü sürecin sonuna yaklaşırken finale doğru son 6 isim arasında yer alıyor. MasterChef Sergen Özen kaç yaşında, aslen nereli? Sergen Özen kimdir, boyu kaç, ne iş yapıyor? MasterChef Sergen'in dükkanı nerede? soruları da takipçiler tarafından araştırılıyor. Sergen Özen'in Tekirdağ'da bir köfteci dükkanı işlettiği biliniyor. Peki, MasterChef Sergen Özen kaç yaşında, aslen nereli? Sergen Özen kimdir, boyu kaç, ne iş yapıyor? Detaylar yazımızda.

MasterChef Sergen Özen kaç yaşında, aslen nereli? Sergen Özen kimdir, boyu kaç, ne iş yapıyor?

Sergen Özen, 27 Temmuz 1996 tarihinde Tekirdağ'da dünyaya geldi.

Aşçılık mesleğine Tekirdağ Turizm Otelcilik Lisesinde başlayan ve ardından Pamukkale Üniversitesinde aşçılık bölümü okuyan Sergen Özen, yıllardır aşçılık yapıyor.

MasterChef Sergen'in dükkanı nerede?

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde işletmekte olduğu köfteci salonunda meşhur Tekirdağ köftesi yapan MasterChef Sergen Özen yaklaşık on senedir aşçılık yapıyor.

Süelymanpaşa'da esnaflık yapan Sergen Özen yarışmanın en sevilen karakterlerinden biri oldu.

MasterChef Sergen'in dükkanı nerede, Instagram adresi ne?

MasterChef Sergen Instagram hesabını @sergenozn adresiyle kullanmaktadır.

MasterChef Sergen Özen hakkında daha detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Editör: TE Bilisim