Papara dünyanın her yerinde kişiler interneti kullanabildikleri her zaman dilimi içerisinde papara Card’dan harcama yapma hakkına sahip olurlar. Bu kardın kişiler tarafından yönetilmesi diğer kartlara göre daha kolaydır. Çünkü çalışma prensibi olarak kolay ve pratiktir.

Papara Card kişilerin harcaması ile birlikte bir borçlanma uygulaması yapmamaktadır. Kişiler hiçbir şekilde bir borçlanma durumu ile karşı karşıya kalmadan kartlarını kullanabilme şansına sahiptir. Kart sahipleri, borçlanma durumunun tam tersi olarak harcama yapıldıkça indirim ve diğer fırsatlar ile kazanma şansları arttırılır. Ön ödemi bir kart özelliğinin bulunmasından dolayı ATM’ler dahil olmak üzere birçok yerden para transferi de gerçekleştirilebilir.

Papara Card Kapsamında Yapılan Black Card Uygulaması Nedir?

Papara Card çeşitlerinden olan Black Card uygulaması, kişilerin kendi isimlerine göre, spesifik olarak hazırlanan bir kart çeşididir. Bu artın en önemli özelliğinden birisi de isme özel olmasıdır. Şahsa ait kartların bir diğer önemli özelliği se ön ödemeli seçenekler ile kişilere hizmet imkanı vermesidir. Papara Black Card’ın alınabilmesi için gerekli bazı şartlar ve aşamaları bulunur. Bu aşamaların gerçekleştirilme şatları aşağıda belirtilmiştir:

  • 1) Papara Black Cardın alınması ve herhangi bir harcamanın yapılabilmesi için öncelikle kişilerin Papara uygulaması ya dacomüzerinden bir başvuru ön talep formlarını doldurmaları istenir.
  • 2) Bu şekilde Papara Black Card için gerekli başvuru süreci tamamlanmış olur.
  • 3) Papara Black Card içn kişilerin kullanamı öncelikle belirtilen limitler üzerinden daha sonrasında kişilerin gerekli gördüğü işlemler kapsamında oluşturulur.
  • 4) Temassız ödeme işlemleri için ise kişilerden ekstra olarak bir ücret alınmaz. Bu şekilde Papara Card uygulaması içerisinde ayrıca bir uygulamam olan Papara Black Card’ın kullanımı açılmış olur.

 

Papara Card’dan Yenilikçi Like Card Uygulaması Nedir?

 

Papara Card kapsamında çıkarılan Lite Card uygulaması, kişilere farklı birçok avantajı beraberinde sunar. Bu kart için kişilere birden fazla renk seçeneği seçme şansı verilir. Kişiler tanımlanan anlaşmalı satış kurumlarına giderek, Lite Card sahibi olabilme şansı yakalayabilirler. Anında kullanıma açık bir şekilde kart kişilere verilir. Bu şekilde herhangi bir ön başvuru yapılmadan harcama yapabilme imkanı kişilere tanınmış olur.

Papara Lite Card kapsamında kişilere yeşil, gri, pembe ve sarı ola gri, yeşil, pembe ve sarı renklerinin tercih edilebilme şansı tanınır. Papara Lite Card’a sahip olmak isteyen kişiler farklı satış noktalarına müracaat ettikten sonra ilk aşama olarak 5 TL’lik bir ücret verirler. Daha sonra ise kartları aktifleştirilir ve kullanıma açılır. Herhangi bir kullanım ücreti ise kişilerden istenmez. ATM’lerden para çekme ve yatırma işlemleri de bu kart üzerinden yapılabilir.

Papara Sanal Ve Hayal Kart Uygulaması Nedir?

Papara sanal ve hayal kartlara ait uygulamalar, internet sitelerinde yapılan alışverişler dahil olmak üzere birçok farklı platformda kullanılabilir özelliğe sahip kart türleridir. Papara Sanal Kart olarak belirtilen uygulamalarda online olarak harcamaların yapılması dahil olmak üzere birçok farklı sanal kart oluşturma hakkı kişilere verilir. Bu hakkı oluşturmak ise kişilerin talebi saniyeler içerisinde gerçekleştirilerek kullanıma açık hale getirilir.

Papara Card bünyesinde yer alan Hayalet Kart ile kişiler güvenli bir şekilde alışverişlerine kaldıkları yerden devam edebilir. BU kart türü ile, tek kullanım hakkından sonra kişilere sonra otomatik olarak iptal hakkı tanınır. Bu sayede bir kez alışveriş yapıldıktan sonra, güven sağlamayan yerlerde tüm kart bilgilerinin silinme işlemi gerçekleştirilmiş olur.

Editör: TE Bilisim