Gönül Dağı 46 bölüm izle full HD tek parça! TRT 1 Gönül Dağı son bölüm izle! Gönül Dağı 46 bölüm full izle! Yeni bölümde sevdaların önündeki engeller kalkıyor. Öte yandan Sefer ve Zahide şifayı bulmak için yola çıkmıştır. Son gelişmeleri öğrenmek için Gönül Dağı 46 bölüm izle full hd tek parça! TRT 1 Gönül Dağı son bölüm izle! Gönül Dağı 46 bölüm full izle bilgileri içerikte olacak.

Gönül Dağı 46 bölüm izle full hd tek parça! TRT 1 Gönül Dağı son bölüm izle! Gönül Dağı 46 bölüm full izle!

TRT 1 Gönül Dağı 46. bölümde neler oldu?

Son bölümde Ramazan ve Asuman’ın barıştığını geç de olsa öğrenen amcaoğulları bunu onlardan saklayan Ramazan’la yüzleşir. Ardından bu zamana kadar kaçırdıkları bir gerçeğin farkına varan Taner ve Veysel, bu durumu düzeltmek için kolları sıvar. Bu yüzleşme amcaoğullarını nasıl bir maceraya sürükleyecektir?

Öte yandan Rıfat ve Meryem görüşmeye devam ederken bu durum Hacer’i iyice rahatsız etmeye başlamıştır. Gün geçtikçe daha çok sinirlenen Hacer, Meryem’i kırar. Diğer yanda artık Sütçü Çaplin de görüşmelerine sıcak bakmamaktadır. Rıfat ve Meryem bu engelleri aşmayı başarabilecekler midir?

Gedelli’de tiyatro var! Günşıl’ın yoğun emeğiyle hazırladığı tiyatro oyununun günü yaklaştıkça heyecan da artmaktadır. Herkesin bir yerinden dahil olduğu bu oyun sahnelenirken neleri beraberinde getirecektir?

Editör: TE Bilisim