e-Okul VBS ne zaman kapanacak? MEB e-Okul 15 tatilde kapalı mı? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. E Okul VBS karne notu ve sınav sonuç ekranı, ilk dönem notlarının verilmesi ile gündeme geldi. e-karne, şube yazılı ortalamaları, not, nakil, devamsızlık, merkezi sınav, takdir, teşekkür gibi alınan belgeler, haftalık ders programı bilgileri veli ve öğrencilerin erişimine sunan E Okul meb.gov.tr bakım ve onarım zamanları haricinde kesintisiz olarak hizmet veriyor. Peki, e-Okul VBS ne zaman kapanacak? MEB e-Okul 15 tatilde kapalı mı? işte detaylar…

E-OKUL VBS NE ZAMAN KAPANACAK?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, bakım ve onarım zamanları haricinde kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Dönem sonlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle girişlerde aksaklıklar yaşanabilmekte, bu durum ise öğrenciler tarafından E-Okul VBS'nin kapatıldığı şeklinde yorumlanmaktadır. E-Okul karne döneminde öğrencilerin erişimine açık olmaya devam edecek.

MEB E-OKUL 15 TATİLDE KAPALI MI?

e-okul VSB kapanacak mı, sorusu gündeme geldi. VBS sisteminin kapanış tarihinin öğretmenlerin sınavları okuduğu tarihe göre değişmektedir. Not girişleri karnelerin verileceği gün ve ya bir önceki gün kapatılması ön görülüyor.

Fakat e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi, genellikle 7 24 açık olur. E-Okul karne döneminde öğrencilerin erişimine açık olmaya devam edecek.

E-OKUL VSB GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim