Başakşehir - Konyaspor maçı ne zaman olacak? Başakşehir - Konyaspor yeni maç tarihi ne zaman? Soruları futbolseverler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Başakşehir, Konyaspor'un cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma ile ilgili yaptığı erteleme başvurusunu olumlu karşıladıklarını açıklamıştı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Başakşehir-Konyaspor maçını ileri bir tarihe erteledi. Peki, Başakşehir - Konyaspor maçı ne zaman olacak? Başakşehir - Konyaspor yeni maç tarihi ne zaman? İşte tüm detaylar haberimizde…

BAŞAKŞEHİR - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN OLACAK?

Başakşehir, Konyaspor'un cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma ile ilgili yaptığı erteleme başvurusunu olumlu karşıladıklarını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Süper Lig 'in 21. haftasında 15 Ocak Cumartesi günü konuk edeceğimiz İttifak Holding Konyaspor , futbolcusu Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na maçın ertelenmesi talebinde bulunmuş, bu talep tarafımızca uygun karşılanmıştır. Konuyla ilgili son kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecektir. Bu vesileyle Konyaspor camiasına bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyor, acılarını paylaşıyoruz” denildi.

BAŞAKŞEHİR - KONYASPOR YENİ MAÇ TARİHİ NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Başakşehir-Konyaspor maçını ileri bir tarihe erteledi. Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle erteleme talebinde bulunulmuştu.

Başakşehir - Konyaspor yeni maç tarihi henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili detaylar geldiğinde haberimizden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim