Sude Burcu, TV8 ekranlarında başlayan Survivor 2022 All Star ilk bölümü ile birlikte gündeme geldi. Magazin gündeminde konuşulan Survivor 2022 All Star yarışmacısı Sude Burcu ile ilgili merak edilenleri bu haberimizde derledik. Peki 2022 Survivor Sude Burcu kaç yaşında? Sude Burcu kimdir, Instagram hesabı nedir?

SUDE BURCU KİMDİR, INSTAGRAM HESABI NEDİR?

Survivor 2022 All Star yarışmacıları arasında yer alan Sude Burcu yarışmanın iddialı isimlerinden. Survivor All Star 2022 gönüllüler takımında yer alan Survivor yarışmacısının özel hayatı, kariyeri ve kim olduğu merak ediliyor.

2022 SURVİVOR SUDE BURCU KAÇ YAŞINDA?

11 Mayıs 1996 İzmir doğumlu Sude Burcu'nun babası futbol antrenörü, annesi pilates eğitmeni, 2 kız kardeşi de Sude gibi tekvandocu. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Sude, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde spor hayatına profesyonel olarak devam ediyor. Aynı zamanda da zumba eğitmenliği yapıyor. 2 kez Avrupa 3.'lüğü, 1 kez Balkan Şampiyonluğu, 7 kez Türkiye Şampiyonluğu gibi dereceleri var.

Survivor Sude Burcu izleyiciler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Fiziksel özellikleri merak edilen başarılı yarışmacı 1.66 boyunda ve 57 kilogram ağırlığındadır.

Survivor 2022 All Star yarışmacısı Sude Burcu'nun özel hayatı hakkında bilgiler merak edilmeye devam ediyor. Özel hayatından karelerini Instagram hesabında paylaşan Sude, 'sudeeburcu' kullanıcı adıyla Instagram'da yer alıyor. Survivor Sude'nin 129 bin takipçisi bulunuyor.

Editör: TE Bilisim