Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde hizmet veren ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için sömestr heyecanı başladı. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren 15 tatil öncesinde en çok merak edilen konulardan biri de e-okul not girişinin ne zaman kapatılacağı konusu oldu. Arama motorlarında sıkça araştırılan ve merak konusu olan 2022 e-Okul not girişi ne zaman kapanacak? e-Okul VBS 2022 son giriş ne zaman? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. işte detaylar…

2022 E-OKUL NOT GİRİŞİ NE ZAMAN KAPANACAK?

Öğrenciler yarıyıl karnelerini 21 Ocak Cuma günü alacak ve 2021-2022 sömestr tatili 24 Ocak Pazartesi itibarıyla başlayacak. e-Okul sistemine not girişleri sınav sonuçlarının açıklanmasıyla başladı ve şu an devam ediyor. Sistem, karnelerin verilmesinden birkaç gün önce kapanıyor.

E-OKUL VBS 2022 SON GİRİŞ NE ZAMAN?

Karne gününün yaklaşmasıyla birlikte VBS not girişinin kapanış tarihine yönelik araştırmalar başladı. Sistemin kapanış tarihi öğretmenlerin yazılı sınavlarını okuduğu tarihe göre farklılık gösteriyor. Ancak not girişlerinin karnelerin veriliş tarihi olan 21 Ocak’tan birkaç gün önce kapatılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim