Süper Lig 'in 22. haftasında konuk ettiği Altay'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe 'de teknik direktör İsmail Kartal, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu. Kendilerini yalnız bırakmayan, geriye düşmelerine rağmen oyunculara destek veren taraftarlarına teşekkür eden İsmail Kartal, ''Bizleri yalnız bırakmayarak buraya geldiler. Taraftarlarımıza, futbolcularımıza destek verip sahip çıktıkları için, zor günümüzde onlara minnettarım. Onlara çok teşekkür ediyorum'' dedi.

 İşte İsmail Kartal'ın açıklamaları:

''Fenerbahçe'nin bir evladı olarak, bütün oyuncularımızı ve beni kucakladılar. Onların beni sevdiğini biliyorum ama bugün benden çok oyuncularımı sevmelerini istiyorum. Birlik olursak, çok daha başarılı olacağımızı düşünüyorum.''

'Kazanmak çok önemliydi'

İkinci yarı çok net pozisyonlar yakaladıklarını belirten ve daha farklı kazanabileceklerinin altını çizen tecrübeli teknik adam, ''Hasta ve sakat oyuncularımız geri dönseler de daha tam değiller. Bunların tam olması için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Kazanmak çok önemliydi, 3 puanı aldığımız için çok mutluyum.'' diye konuştu.

Editör: TE Bilisim