6 sezon büyük beğeniyle izlenen ve reyting listelerinden hiç düşmeyen efsane dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? Yeni sezonda ATV'de EDHO yeni bölüm yayınlanması beklenirken yaşanan bir son dakika gelişmesiyle EDHO yayından kaldırılmış, takipçiler ise günlerce bu duruma isyan etmişti. Umutla EDHO'nun yayın hayatına dönmesi beklenirken Blu TV ile görüşmeler yapan diziden yine hayranlarını üzen haber geldi. Blu TV'nin anlaşmadan çekildiği söyleniyor. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? konusunda yaşanan son gelişmeler!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? EDHO bekleyenlere kötü haber!

Ana karakter olarak Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 6 sezon yayınladığı ATV'nin yönetimiyle sorun yaşayınca yayından kaldırılmıştı. Yapımcı şirket ile kanal arasındaki sözleşme krizinden sonra dizi, hiçbir açıklama yapılmadan o günkü yayın akışından kaldırılmıştı.

EDHO 200. bölüm yenilenmiş olarak yayınlanacaktı

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin yeni yapımcısı BVB Yapım'ın sahibi Bahadır Özdener bir süre bekledikten sonra BluTV ile anlaştı. Dizinin yayınlanmayan 200. bölümünü yenilenmiş haliyle "Son Efsane" adında sinema filmine dönüştüren Eşkıya ekibi ayrıca şubat ayı için Yeraltı adında başrolünde Ozan Akbaba'nın olacağı dizi projesi için hazırlıklara başlamıştı.

Blu TV sözleşmeden çekildi!

Yaşanan son gelişme üzerine ATV, BVB Yapım'a 165 milyonluk dava açacağını duyurdu. Anlaşmazlığın ardından BluTV de BVB Yapım'la yaptığı sözleşmeden çekildi. Blu TV, oluşan baskı nedeniyle EDHO ekibinin başka bir iş yapma önerisini bile halihazırda kabul etmedi.

Editör: TE Bilisim