İstanbul'da etkili olan kar yağışının 1 hafta daha devam etmesi beklenirken GS-TS maçı oynanacak mı konusunda taraftarlar merak içerisinde kaldı. Kar yağışı, Galatasaray Trabzonspor maçını da riske attı. Galatasaray SK'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada gerekli tedbirlerin alındığı belirtilirken futbolseverlerin merakla araştırdığı Galatasaray Trabzonspor maçı oynanacak mı? sorusu ve konuya ilişkin Galatasaray SK'dan açıklama bilgileri yazımızda...

Galatasaray Trabzonspor maçı oynanacak mı? Galatasaray SK'dan açıklama!

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray-Trabzonspor Pazar günü Nef Stadı'nda kozlarını paylaşacak. 

Meteorolojiden kar yağışı uyarıları yapılırken gözler Galatasaray stadına çevrildi.

İstanbul'da Cuma günü etkili olmaya başlayan kar yağışının 1 hafta devam edeceği belirtiliyor. 23 Ocak Pazar günü de yoğun kar yağışı bekleniyor. Galatasaray SK da yapılan bu uyarılar üzerine harekete geçti.

Galatasaray SK sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İstanbul için yapılan yoğun kar yağışı uyarısı üzerine, pazar günü oynayacağımız Trabzonspor maçı öncesinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadyumu'nun zemini koruma altına alınmış olup gerekli tüm tedbirler sağlanmıştır." ifadelerine yer verildi. Ancak karşılaşma gün ve saatinde zeminin nasıl olacağı bilinmiyor.

Editör: TE Bilisim