Yargı Zümrüt kim? Zümrüt'ü oynatan Yargı kadın oyuncu Esma Yeşim Gül kimdir, kaç yaşında? Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi oyuncu kadrosuna yeni isimler katılırken zaman zaman yenis imalar da izleyicinin merak konusu oluyor. Zümrüt adıyla diziye dahil olan Esma Yeşim Gül, Yargı ile ilk TV projesi deneyimini yaşadığını aktarırken oyuncunun hayat hikayesi, yaş, memleket gibi kişisel bilgileri de merak edildi. Ezma Yeşim Gül, böyle bir projede yer almaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi...

Yargı Zümrüt kim? Zümrüt'ü oynatan Yargı kadın oyuncu Esma Yeşim Gül kimdir, kaç yaşında?

Kanal D'nin Yargı dizisinde Zümrüt karakterini canlandıran Esma Yeşim Gül, "Televizyondaki ilk projem ve 'Zümrüt' gibi bir karakterde oynamak için ilk başta endişeliydim. Yargı'ya çok açık bir rol ama işin içine girdiğinde daha da bir şefkat duymaya başladım. Hiç beklediğim gibi tepkiler olmadı. Çok şanslıyım, bu kadar sevilen proje ve bu kadar güzel ekiple çalışmaktan dolayı." dedi. 

26 yaşındaki Esma Yeşim Gül, Saklı isimli Blu TV dizisinde de bir rolde yer aldı.

Rolü hakkında açıklamada bulunan Gül, “Aslında hepimizin yaşadığı, kimseye söyleyemediğimiz sıkıntılarda da aşmaya çalışmak, bu yönünü görmek bir karakterin, benim için çok heyecan verici. Hem korkutucu hem heyecan verici. Bunların hepsi de bana çok şey katıyor. Zümrüt’ün hayatına girdikçe şefkat da duymaya başladım. Yaptığı şeyi doğru bulmuyorum ve savunmuyorum. Ancak hepimizin hataları var. Yaşadığı pişmanlık zaten yansıyor.” dedi.

Zümrüt karakteri nedeniyle kötü yorumlar da aldığını dile getiren genç oyuncu, izleyicilerden kendi performansı için olumlu yorumlar aldığına da ifade etti.

Editör: TE Bilisim