İstanbul'da etkisini gösteren kar yağışının ardından uçak seferlerinin iptal olup olmadığı merak konusu oldu. Bu sebeple vatandaşlar, Uçak seferleri iptal mi edildi? İstanbul'da hangi uçuşlar durduruldu? sorusuna yanıt arıyor. İşte tüm detaylar haberimizde…

UÇAK SEFERLERİ İPTAL Mİ EDİLDİ?

İstanbul Havalimanı'nda tüm uçuşlar kar nedeniyle durduruldu. Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ), olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan yarın gerçekleştirilecek uçuşların yüzde 15 azaltılacağını duyurdu.

HEAŞ'tan Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplantısının ardından yapılan açıklamada, bu kararın, İstanbul ve yurt genelinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle alındığı belirtildi.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Olumsuz hava koşullarında tüm ekiplerimiz ile seyahat güvenliğiniz için çalışıyoruz. 23 Ocak tarihli, Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı toplam 31 seferimiz tedbir amaçlı iptal edilmiştir. Uçuşunuzun durumunu linke tıklayarak öğrenebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL'DA HANGİ UÇUŞLAR DURDURULDU?

Aşağıda verilen linkler üzerinden uçuşunuz iptal olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

İSTANBUL HAVALİMANI İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR

Editör: TE Bilisim