Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Pazartesi günü İstanbul'un alışık olmadığı bir havayla karşılaştık. Zor bir gece geçirdik o gece. Hızlıca müdahale ettik 18 saat içerisinde bütün yollarımızı trafiğe açtık." dedi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

Sürücülerimizin yolda kalan araçları nedeniyle müdahalede gecikmeler yaşandı. Kendi yollarımızı bitirmekle kalmadık diğer belediyelerimize de yardımcı olmaya başladık.

Karayolları olarak tedbirlerimizi almıştık. Çekicilerimiz vardı terk edilmiş araçları yol kenarlarına alarak trafik akışını sağladık.

HAVA YOLLARINDA SIKINTI YOK

Dün öğle saatleri itibariyle uçuşlar yavaş yavaş başladı. Bugün itibariyle İstanbul Havalimanı'nda hava trafiği normale döndü. 680 uçuş planlandı şu an devam ediyor. Hava yollarında sıkıntı yok.

Biz tedbirlerimizi alıyoruz almaya da devam ediyoruz. Kurumlarımız bunun için hazır. Biz her zaman hazırız bu olası durumlara. Karayolları yeni yağışlara hazırlıklı.  Meteoroloji bize zaten söylüyor. Kışın kış lastiği zorunlu aslında denetimlerin sıklaştırılması gerekiyor.

Editör: TE Bilisim