İstanbullu karda mahsur kalırken İngiltere Büyükelçisi ile birlikte balık restoranında kendine ziyafet çeken İBB Başkanı İmamoğlu’na inat, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen karla mücadele ekibiyle balık ziyafetinde buluştu.

Geçtiğimiz haftadan bu yana İstanbul’da etkisini gösteren kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yoğun kar sırasında balıkçıya giderken, birçok ilçe belediyesi karla mücadele çalışmalarına ağırlık verdi. Üsküdar’da da kar yağışı sırasında çok sayıda personel gecesini gündüzüne katarak çalıştı. İstanbul’u esir alan karla aralıksız mücadele veren Üsküdar Belediyesi’nin personeline Başkanı Hilmi Türkmen’den balık ziyafeti jesti geldi.

PERSONELE BALIK ZİYAFETİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, evlerine gitmeden saatlerce karla mücadele eden personelleriyle balık ziyafeti çekerek hem onlara moral verdi hem de bir yöneticinin olağanüstü durumlarda nasıl davranması gerektiğini herkese gösterdi. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Başkan Türkmen, “4 gündür, günde 18 saat mesai 3-4 saat uykuyla çalıştılar. Birçoğu eve bile gidemedi ama açmadık cadde, sokak bırakmadılar. Sokaktaki her bir can için canla başla çabaladılar. Üsküdar’ımızın gönül elçileri ile balık ziyafetinde buluştuk, teşekkür ettik. Allah sizden razı olsun!” ifadelerini kullandı.

***
İngiliz büyükelçiyle balık keyfi

YOĞUN kar yağışının İstanbul’u teslim aldığı dakikalarda vatandaş yollarda saatlerce mahsur kalmışken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun şehrin en lüks balık restoranında İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Chilcott ile birlikte yemekte olduğu ortaya çıkmıştı. Fotoğrafın sosyal medyaya yansımasından sonra tepkilere dayanamayarak AKOM’a geçen İmamoğlu, İstanbul’da yaşanan mağduriyete ilgisizliğini örtbas etmeye çalışmıştı. CHP’li trol ekibi sosyal medyada buluşmayı inkar etse de İmamoğlu, fotoğrafl arı teyit eden buluşmayı itiraf ederek İstanbullulardan özür dilemek zorunda kalmıştı.

Editör: TE Bilisim