TV8'in efsane yarışması Survivor All Star tüm heyecanıyla sürüyor. Yarışmacılar adadaki performanslarının yanında özgeçmişleri ve kişisel bilgileriyle de merak konusu olmaya devam ediyor. Bu yıl adaya giden isimlerden biri de Sercan Yıldırım oldu. Futboldaki önemli başarısıyla tanınan Sercan Yıldırım, Survivor 2020'de de adada adından çokça söz ettirmişti. Sercan Yıldırım'ın özel hayatı, kişisel bilgileri, kısaca biyografisi merak edildi. Peki, Sercan Yıldırım evli mi, yaşı kaç? Survivor All Star Sercan aslen nereli, boyu kaç? Sercan Yıldırım kimdir? İşte bilgiler!..

Sercan Yıldırım evli mi, yaşı kaç? Survivor All Star Sercan aslen nereli, boyu kaç? Sercan Yıldırım kimdir?

Survivor Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Çocukluğundan beri top oynamayı seven ve henüz 7 yaşında iken Bursaspor altyapısında futbola adım atan Sercan Yıldırım, Temmuz 2006 yılında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda en değerli oyuncu seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Sercan Yıldırım 2008-2009 yılında ise kariyer patlaması yaşadı. Bu dönem içerisinde başarılı futbolcu Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşayarak kariyerinde başarısını taçlandırdı.

Bursaspor' un şampiyonluğu ile adını duyuran futbolcu, başarılı performansı sonrasında 3 milyon Avro bedel ile 2011 yılında Galatasaray'a transfer olan Sercan Yıldırım, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor gibi takımların formalarını giydi. Sercan Yıldırım son olarak Fatih Karagümrük takımına transfer oldu.

Sercan Yıldırım, profesyonel kariyerine adım atmadan önce de, birçok yaş kategorilerinde başarılı bir performans göstermiştir. Uluslararası Gençler Turnuvası'nda Rusya, Bulgaristan ve Makedonya'ya karşı oynanan maçlarda mücadele eden Türkiye adına bir gol atmayı başardı. Yapılan bu turnuvanın ardından da sergilemiş olduğu performans ile 17 yaş altı millî takımı kadrosuna davet edildi.

Türkiye 16 yaş altı millî takım ile 2016 yılında Portekiz'de bir turnuvaya katılarak yetenek avcılarının dikkatini çeken Sercan Yıldırım, turnuvanın ilk iki maçında Avusturya ve Macaristan'a toplam beş gol atarak "En Değerli Genç Oyuncu" unvanını almaya hak kazandı. Genç ve başarılı futbolcu, Londra'daki özel bir organizasyonun ardından dünya devi Manchester United üst kurulu tarafından takip edilmeye ve izlenmeye başladı.

Yaş olarak kendisinden iki yıl daha büyük olan rakiplere karşı mücadele veren Sercan Yıldırım, Avrupa Şampiyonası eleme maçlarında boy gösterdi. Genç yıldız, 2006 yılının başlarında ise kariyeri için önemli adımlar atmaya başlayarak Türkiye 16 yaş altı millî takımı ile birlikte İzmir'deki Ege Turnuvası'na da katıldı ve üstün bir performans sergiledi.

Genç futbolcunun oynamış olduğu hemen hemen tüm maçlarda gol atmayı başardı. Sergilediği bu başarının ardından sırasıyla Belçika, Norveç ve Hollanda kale ağlarını birer kez sarstı. 5-3'lük skorla kaybedilen Ukrayna karşılaşmasında iki gol atan oyuncu, Hollanda ile oynanan ikinci maçta da attığı gollerle milli takımı 2-1'lik galibiyete taşıdı. Turnuvayı beş maçta atmış olduğu altı golle tamamlayan genç yıldız Sercan Yıldırım, o dönem "Gol Kralı" ve "En Değerli Oyuncu" olmayı başararak kariyerinde bir basamak daha tırmandı.

Sercan Yıldırım, 12 kez Türkiye U-17, 8 kez Türkiye U-18, 17 kez Türkiye U-19, 4 kez Türkiye U-21, 10 kez de Türkiye A Millî forması olmak üzere toplam 64 kez millî formayı giydi ve oynadığı müsabakalarda 33 gol atarak gözde futbolcu olmayı başardı.

Sercan Yıldırım nişanlısı Nihan Yönel ile dünyevine girdi. Bursa'da bir otelde düzenlenen törene çok sayıda ünlü isim katıldı.

2020 Survivor'da da yarışan Sercan Yıldırım başarısıyla adından söz ettirmişti.

Editör: TE Bilisim