Süper Lig'e verilen arada çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de yönetim ve idareciler transfer konusunda da harekete geçti. Sarı-lacivertliler İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda kadrosuna takviyeler yapmak için girişimlerini hızlandırdı. Başkan Ali Koç ve kurmayları, yıldız futbolcunun kulübü ve oyuncuyla transfer için anlaştı. 

Süper Lig'de oynanan Sivasspor maçında Filip Novak'ın sakatlanmasının ardından sol beke takviye kararı alan Fenerbahçe, aradığı ismi buldu. Sarı-lacivertlilerin bu transferi kısa süre içerisinde resmiyete kavuşturacağı öğrenildi.

Ghislain Konan ve kulübüyle anlaşıldı

Fenerbahçe'de Ghislain Konan ile her konuda anlaşma sağlandı. Tecrübeli sol bekin kulübüyle de anlaşan sarı-lacivertlilerin transferi kısa süre içerisinde resmiyete kavuşturacağı belirtildi.

Reims'in sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle elden çıkarmaya sıcak baktığı Ghislain Konan bu sezon Ligue 1'de 17 müsabakada görev aldı. 26 yaşındaki sol bek rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi. Öte yandan Ghislain Konan takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

Reims'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor. Tecrübeli sol bekin Ligue 1 ekibi ile olan kontratı sezon sonunda bitecek. Ghislain Konan şu ana kadar 13 kez Fildişi Sahili Milli Takımı'nda oynadı. (Milliyet)

Editör: TE Bilisim