Hollanda'da yaşayan gurbetçi ailenin kızı Dilara Şahin, hastanede uygulanan tedavi sırasında komaya girdi. Hollandalı doktorlar, yapacak bir şeyin kalmadığını, kızlarının fişlerinin çekilmesi gerektiğini ailesine söyledi.

Baba Oğuz Şahin ise yaşananlara isyan etti. Başkan Erdoğan'a seslenip yardım istedi. Gözü yaşlı baba, "Benim kızım şu anda ölüm döşeğinde yatıyor. Hollanda makamları yani bu hastane heyeti karar aldı. 'Salı günü saat dörtte fişini çekeceğiz artık yapacak bir şey yok buna' dediler. Büyüğümüz Recep Tayyip Erdoğan'dan bu çocuğumun buradan alınıp Türkiye'ye naklini rica ediyorum. Bir umudumuz o kaldı. O ne derse ben ona razıyım. O desin ki evladım olmuyor buraya kadar. Buraya kadar yapılacak bir şey yok desin vallahi ona da razıyım" dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN JET TALİMAT

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ise hemen gerekenlerin yapılması için talimat verdi. Dilara Şahin'in, Türkiye'ye getirileceği belirtildi.

'REİSİMİZ YALNIZ OLMADIĞIMIZI GÖSTERDİ'

Büyük sevinç yaşayan baba Oğuz Şahin ise Başkan Erdoğan'a teşekkür ederek "Çok mutluyum. Resimiz sesimizi duydu. Bizim burada yalnız olmadığımızı gösterdi. Dualarım kabul oldu..." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim