Beşiktaş'ta 6.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 2018'de Torino'dan transfer edilen Adem Ljajic sezon öncesinde siyah-beyazlılarda kadro dışı bırakılmıştı.

Başakşehir ile prensip anlaşmasına varan Adem Ljajic, Beşiktaş'ta sözleşme feshinde sıkıntı yaşadığı için İstanbul ekibine transferi olmamıştı. Ljajic, siyah-beyazlılardan alacaklarının hepsini istemişti.

Süper Lig takımı Öznur Kablo  Yeni Malatyaspor'dan Adem Ljajic atağa geldi. Malatya ekibinde başkan Adil Gevrek konuyla ilgili Ajansspor'a açıklamalarda bulundu.

"MAAŞININ BİR BÖLÜMÜNÜ BEŞİKTAŞ ÖDEYECEK"

Adil Gevrek, "Adem Ljajic'in maaşının bir bölümünü biz, bir bölümünü de Beşiktaş ödeyecek. Yıllık 3.2 milyon Euro'ya oynayan Ljajic'ın 6 aylık maaşı 1.6 milyon Euro'ya tekabül ediyor. Transfer gerçekleşirse 1.8 milyon Euro'luk ödemeyi Beşiktaş ve Malatyaspor paylaşacak." dedi.

EMRE BELÖZOĞLU: LJAJİC TRANSFERİNDEN VAZGEÇTİK

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaşlı Adem Ljajic'ten vazgeçtiklerini, Aston Villa forması giyen Trézéguet konusunda ise ilerleme olduğunu söyledi. "Evet Adem Ljajic ile alakalı bir girişimimiz olmuştu ama daha sonra istemediğimiz şekilde ilerledi süreç ondan dolayı transferden vazgeçtik"

Editör: TE Bilisim