Survivor All Star 2022 heyecanı devam ederken, bir yandan da adaya veda edenler oluyor. Survivor All Star yedek yarışmacıları ise da takımlara sonradan dahil olma şansı elde ediyor. Survivor'da yayımlanan fragmanla birlikte yeni yarışmacıların geleceği görüldü. Bunun üzerine internette 2022 Survivor Gizem Memiç kimdir? Gizem Memiç nereli, hangi takıma geçti? Soruları araştırılıyor. İşte cevaplar...

2022 SURVİVOR GİZEM MEMİÇ KİMDİR?

16 Mayıs 1990 yılında Gaziantep'te doğan Gizem Memiç, Türk model ve güzellik kraliçesidir.

'Survivor 2016' yarışmasında gönüller takımında yer alan Gizem Memiç, 2010 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında 'en güzel' seçilmişti. Aynı yıl yarışmaya katılan Serenay Sarıkaya ise Gizem Memiç'in ardından 2. olmuştu.

Memiç Bilkent Üniversitesi'nde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı eğitimi almaktadır. 2018 yılında sevgilisi Burak Mert ile dünya evine girmiştir.

Daha önce de Survivor'da yarışan Memiç yeniden zorlu ada şartlarına dönecek.

GİZEM MEMİÇ NERELİ, HANGİ TAKIMA GEÇTİ?

Yayımlanan yeni fragmanla birlikte Gizem Memiç'in de yedek olarak Survivor All Star'a katılacak isimler arasında yer aldığı görülüyor. Bu kapsamda izleyenler Memiç'in hangi takıma dahil olacağını merakla beklerken, Gizem Memiç bu sezon gönüllüler takımında yarışacak.

Survivor All Star'da iddialı olan Memiç'in yarışmayı nereye kadar götüreceği merakla bekleniyor.

Editör: TE Bilisim