Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kovid-19 paylaşımına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan eski milli yüzücü Derya Büyükuncu, büyük bir skandala imza attı.

‘HELVA YAPMAYA BAŞLADIM’

Büyükuncu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Dua bekliyoruz" sözlerine atıfta bulunarak, " Koronavirüs olmuş ve dua istiyor. Ediyoruz, ediyoruz, merak etmesin. 20 tencere helvayı yapmaya başladım. Zamanı gelince bütün mahalleye dağıtacağım" ifadelerini kullandı.

ÖZRÜYLE MİDE BULANDIRDI

Sözleri ile tepki çeken Büyükuncu, daha sonra bir paylaşım daha yaparak "Helva dedik, ne kadar da büyük bir kitle o insan!! için üstüne alındı. Allah kimseyi başkasının önünde eğilecek, kula kulluk edecek, karşısında el pençe divan duracak kadar karaktersiz, korkak yapmasın. Amin!!!" dedi.

CUMHURBAŞKANI VE EŞİ KOVİD-19’A YAKALANDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, pozitif çıkan test sonucuna ilişkin sosyal medyadan  açıklama yapmıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında, “Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız koronavirüs testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.” ifadelerine yer vermişti.
Editör: TE Bilisim