Fenerbahçe taraftarı Süper Lig'in 24'üncü haftasında Başakşehir ile düzenlenen mücadelede Norveç bayrağı açtı. Konu büyük merak uyandırdı. Mücadeleye damga vuran anlardan biri olan Norveç bayrağı, arama motorlarında çokça araştırıldı. Futbolseverler sosyal medyada da konuya ilişkin yoğun paylaşımlarda bulundu. Konunun altındaki detayın ise Ali Koç olması dikkat çekti. Peki, Fenerbahçe taraftarı Norveç bayrağı açtı! Fenerbahçe taraftarı neden Norveç bayrağı açtı? Norveç bayrağı ne anlama geliyor? detayları sizler için derledik...

FENERBAHÇE TARAFTARI NORVEÇ BAYRAĞI AÇTI! FENERBAHÇE TARAFTARI NEDEN NORVEÇ BAYRAĞI AÇTI? NORVEÇ BAYRAĞI NE ANLAMA GELİYOR?

Taraftarlar açtıkları Norveç bayrağıyla Başkan Ali Koç'a mesaj verdi. Sosyal medyada istifa çağrıları yapanlara tepki gösteren Ali Koç, "'Ali Koç bırak git" etiketi var ya bunların hepsini inceliyoruz. Yüzde 49,7'si Norveç'ten bot hesap" ifadelerini kullanmıştı. Fenerbahçe taraftarları ise Koç'un söz konusu değerlendirmesinde Başakşehir maçında açtığı Norveç bayrağıyla tepki gösterdi. 

Ali Koç kendisini istifaya çağıran taraftarları hedef alarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Onların basında ayakları var, bunlar organize çeteler. Norveç'te ne kadar çok Fenerbahçeli varmış. Bundan etkilenen samimi taraftarlarımız da var." 

Editör: TE Bilisim