CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrik protestosunun tartışmaları sürerken, gazeteci Nevşin Mengü de Kılıçdaroğlu'na vatandaşın destek verip vermediğiyle ilgili Twitter'da bir anket yaptı.

Mengü ankette, "Kemal Kılıçdaroğlu zamlar geri alınana kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini söyledi. Siz de bu eyleme katılır mısınız?#Bende Ödemiyorum der misiniz?" diye sordu.

EZİCİ ANKET SONUCU

294 bin 440 oyun kullanıldığı ankette yüzde 22 evet oyu çıkarken, yüzde 78'lik kesim CHP Lideri'ne destek vermeyeceği yönünde oy kullandı.

ANKETİ SAYMADI

Nevşin Mengü, son olarak anket sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada "Anket sonuçlandı. Soru, insanların Kılıçdaroğlu'nun eylemine destek verip vermemesi değil, bu tür bir eyleme fatura ödemeyerek katılıp katılmayacakları. Çoğunluk ben faturamı öderim demiş, ancak faturamı öderim diyenler arasında Kılıçdaroğlu'nun tavrını doğru bulanlar da var." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Nevşin Mengü, ankette kendisini şaşkına çeviren sonucun çıkmasıyla ilgili, "Twitter'da yapılan anket anket değildir sonucuna vardık." dedi.

Editör: TE Bilisim