CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta sosyal medyadan paylaştığı bir videoda, güncellenen fiyat tarifesinden hükümeti sorumlu tutarak, ' elektrik faturası' ödemeyeceğini duyurmuştu.

CHP liderinin, söz konusu çıkışından birkaç gün önce, lüks bir otelin boğaz manzaralı kral dairesinde konakladığı fotoğraflar, kurmayları tarafından servis edilmişti. Kılıçdaroğlu'nun video çektiği otel odasının geceliğinin 100 bin lira olduğu ortaya çıkmış ve söz konusu ikilem sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Kılıçdaroğlu 14 Şubat'ta İzmir'de katıldığı programların ardından Akşam 21.25'te sosyal medyadan bir fotoğraf paylaştı.

Sevgililer günü nedeniyle eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile fotoğraf paylaşan Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugün İzmir'de, tarihinin en büyük yatırımının temelini attık. Neyse ki gün bitmeden eve yetiştik" ifadelerini kullandı.

ELEKTRİĞE PARA YOK ÖZEL JETE VAR

Tüm bu gelişmelerin ışığında Kılıçdaroğlu'nun geride kalan gün özel bir uçak ile reklam çalışması için şehir değiştirdiği ortaya çıktı.

Sosyal medyaya düşen uçuş bilgilerine göre Kılıçdaroğlu'nun TCAHE kuyruk kodlu özel bir uçak ile saat 12.56'da Ankara'dan İzmir'e uçtuğu görüldü.

Kılıçdaroğlu'nun yine aynı uçak ile saat 18.57'de İzmir'den Ankara'ya hareket ettiği bilgisi yer aldı.

Editör: TE Bilisim