Beşiktaş, Vodafone ile Kadın  Futbol Takımı için 3 Milyon 250 Bin TL‘lik sponsorluk anlaşması yaptı. 

Basın toplantısının ardından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin gündeme dair konuştu.

Ahmet Nur Çebi'nin açıklaması şöyle;

Adana Demirspor maçında yaşadığımız olaylar bizi son derece üzmüştür. Adana Demirspor ve Beşiktaş camiaları özdeşleşmiş, birbirlerini seven ve sayan, değer veren birbirine çok benzeşen taraftarı olan iki camiadır. Adanalıların güneşe kurşun sıktıkları dönemde, hava sıcaklığı çok yüksekken biz Beşiktaş olarak stat açılışı için Adana’ya gittik. Ne oldu da şimdi Beşiktaş’a bu kadar tepki gösteriyorlar?

Büyük üzüntü duydum

Beşiktaş büyük lokmadır. Yapılan yanlışlara cevap vermeyi, görev olarak görüyoruz. Ersin'in kafasına nasıl oluyor da para atılıyor? Bunu hangi Adana Demirspor taraftarı, hangi mantıkla yapıyor? Sanki bir şey planlanmış, kurgulanmış gibi ama bilmiyorum. Sayın başkanla maç izliyorduk, önümüzde televizyonu kırması... Biz, orada misafiriz. Bu tepkiyi siz gösterirseniz, taraftarınız da bize ağza alınmayacak küfürler eder. Bu hareketler için büyük üzüntü duydum.

Başkan işi şova döktü

Sayın başkan işi şova dökmüştür. Maçtan önce başlayıp maçtan sonra da kanal kanal gezerek konuşması, bir şovsa yakışık almadı. Bir plansa veya bir gerekçesi varsa bunları bilmek istiyorum. FETÖ'den bahsediliyor. Böyle bilgileri varsa savcılığa başvurmasını bir Türk vatandaşı olarak istiyorum. Bunu çok önemsediğimi belirtmek istiyorum.

Ne oldu da 25 hafta sonra bu kadar terse döndü?

Adana Demirspor ile İstanbul'da oynadığımız maçta, bizim canımız yanmışken hakemlere bir şey demeyen Murat Sancak, ne oldu da 25 hafta sonra bu kadar terse döndü. Keşke Beşiktaş'ın hakkının yendiğini söyleyerek lafa başlasaydınız.

Murat Sancak'ın  açıklama yapması ve yalan olması yakışık almamıştır

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, İstanbul'da Beşiktaş'ın canı yandığındaki beyanatı, 'Hakemler de hata yapabilir'di. Şimdi FETÖ'cü oldular! Ben, Murat Sancak'ın Beşiktaş'ta bir yönetici olduğunu, kendisine basın sözcülüğü görevi verdiğimi hatırlamıyorum. Sayın başkanın, Beşiktaş teknik direktörlüğüyle ilgili açıklama yapması ve bunun yalan olması yakışık almamıştır.

Şenol Güneş ile bir kelime etmedim

Murat Sancak'ın Beşiktaş'ta yönetici olduğunu hatırlamıyorum. Beşiktaş'ı ilgilendiren bir konuda, Beşiktaş teknik direktörlüğüne dair Adana Demirspor başkanının bir iddiada bulunması ve bunun kocaman bir yalan olması yakışmamıştır. Ben, Beşiktaşlılara yalan söylemeyeceğim dedim. Şenol Güneş hocayla bugüne kadar bir kelime konuşulmamıştır. Benim hocam var ve hocamla yola devam edeceğim, bunu beyan ettim. Ona güvenim sonsuz.

Burak Yılmaz ve Cenk Tosun açıklaması

Burak Yılmaz ile ilgili bir tasarrufumuz yok. Cenk Tosun ile sezon bitince konuşacağız. İstanbul'da top oynamak isterse biz onu kucaklayacağız. Giderken ona böyle söyledim. Tekrar gelmesini arzu ediyorum.

Editör: TE Bilisim