Perşembe akşamları ekrana gelen Mahkum dizisi 10. bölümüyle 17 Şubat'ta takipçilerini ağırlıyor. Mahkum yeni bölümde Rafi’nin büyük meydan okuması karşısında seçim yapmak durumunda kalan Barış, yeni bir yola girmek üzeredir. Savaş’ın karanlık geçmişini aydınlatmaya çalışırken, ailesini korumak için büyük mücadele vermeye devam eder. İşlemediği günahların bedelini ödeme zamanı gelmiştir. Artık zaman, Barış’ın aleyhine akmaya başlar. Tüm detaylar için Fox TV Mahkum canlı izle ve Mahkum dizisi canlı izle bilgileri ve 10 bölüm özeti yazımızda!..

Fox TV Mahkum canlı izle! Mahkum dizisi canlı izle!

MAHKUM 10. BÖLÜM ÖZETİ

“Adalet er ya da geç yerini bulacak!”

Rafi’nin büyük meydan okuması karşısında seçim yapmak zorunda kalan Barış, yeni bir yola girmek üzeredir. Savaş’ın karanlık geçmişini aydınlatmaya çalışırken, ailesini korumak için büyük mücadele vermeye devam eder. İşlemediği günahların bedelini ödeme zamanı gelmiştir. Zaman, Barış’ın aleyhine akmaya başlar.

Fırat’a desteğini gizlice sürdüren Cemre, Tahir ile ilgili büyük bir sırrı öğrenir. Fırat’a büyük ızdırap verecek bu sırrı açıklayabilecek midir?

Alevlerin içinde kalan Fırat, ona ve arkadaşlarına bu komployu kuran ismin peşindedir. Cehennemin ortasından kurtulmaya çalışırken, zekasıyla bunu fırsata çevirir. Büyük kaçış planında önemli bir koz öğrenmiştir. Ya bu cezavinden kaçacak ya da burada ölecek. Fırat büyük sona bir adım daha yaklaşır. Bu dört duvar arasından çıkabilecek midir?

Editör: TE Bilisim