Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre saat 22:47 Muğla'nın Datça ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydan geldi. Datça'daki sarsıntının hemen ardından Tekirdağ Şarköy'de de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre saat 22:47 Muğla'nın Datça ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydan geldi.

Sarsıntı yerin 29.26 kilometre altında yaşandı. Bölgeden alınan ilk bilgilere göre yetkililere henüz olumsuz bir ihbar gelmedi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 3.8 olarak kayıtlara geçti.

ŞARKÖY'DE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Öte yandan Datça'daki depremin ardından saat 23:20'de Tekirdağ Şarköy'de de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 7 kilometre altında yaşanırken, yetkililere şu ana kadar olumsuz bir ihbar ulaşmadı.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremin ardından açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından son durumu paylaşan Koca, ''23.20’DE, TEKİRDAĞ ŞARKÖY açıklarında meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremde, şu anki bilgilere göre can kaybı veya yaralanma olmamış, İl Ambulans Başhekimliğimize çağrı yapılmamıştır. Saha kontrol çalışmamız sürüyor. Tekirdağ halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum.'' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim