TRT'nin Masumlar Apartmanı dizisi 61. bölümü canlı yayının sona ermesiyle Masumlar Apartmanı son bölüm izle full tek parça (61. bölüm)! TRT Masumlar Apartmanı son (61) bölüm izle! araştırmalarına başlandı. Yeni bölümde Safiye yeni bir buhranın içinde! Öte yandan ülben hamile olduğunu öğrenmiş ancak kimseye söyleyememiştir. Üstelik, korku ve endişe o kadar baskındır ki bebeğe bile sevinemez haldedir. Her yeni bölümü heyecanla bekleyen sıkı takipçilerTRT Masumlar Apartmanı son (61) bölüm izle bilgisi ve 61. bölüm özeti yazımızda olacak...

Masumlar Apartmanı son bölüm izle full tek parça (61. bölüm)! Safiye yeni bir buhranın içinde! TRT Masumlar Apartmanı son (61) bölüm izle!

MASUMLAR APARTMANI 61. BÖLÜM ÖZETİ

8 Mart 2022 tarihli Masumlar Apartmanı yenib ölümde; Safiye, evden attığı kişinin Hasibe değil de babası olduğunu idrak ettiğinde dehşete düşer. Artık sevdiklerini sadece Hasibe’den değil, kendinden de korumak zorundadır. Gülben hamile olduğunu öğrenmiş ancak kimseye söyleyememiştir. Üstelik, korku ve endişe o kadar baskındır ki bebeğe bile sevinemez haldedir.

Naci, Safiye’nin durumunu kendi hastalığına bağlar. Hikmet ise kızının yıllar önce yaşadığı buhranın bir benzerine sürüklendiğinin farkındadır. Bu sırada Ceylan, Han’la konuşmaya gider. Onu dinlemeye, anlamaya hazırdır fakat hiç tanımadığı bir Han’la karşılaşır.

Naci, aldığı güzel haberi Safiye’yle paylaştığında onun normale döneceğinden emindir ancak işler beklediği gibi gitmez.

Sonunda radikal bir karar alır ve elindeki tek kozu kullanır.

Safiye ise dönüşü olmayan bir yola girmiş, giderek dibe batmaktadır.

Herkes onun bu halini çaresizce izlerken yapılması gereken hamle Gülben’den gelir.

Masumlar Apartmanı son bölüm izleme videosu için BURAYA tıklayınz.

Editör: TE Bilisim