Kanal D'nin Pazar akşamları yayınlanan dizisi Yargı'da 24. hafta! Yargı son bölümde yaşanan olayları kısaca hatırlayacak olursak; Henüz duruşmanın gerginliğini yeni atlatmış Ceylin için Engin’den gelen video şok etkisi yapmıştır. Yargılanma sürecini belki de kökünden değiştirecek yeni bilgiler ve sürpriz gelişmeler ışığında Ilgaz, Ceylin’i savunmaya ilk günkü inancıyla devam edebilecek midir? Yeni bölümde ise Ceylin ile Ilgaz’ın ilişkilerini büyük bir açmaz beklemektedir. Beklenen tüm gelişmeleri ilk anda öğrenmek için Kanal D canlı, Yargı canlı izle! Yargı dizisi canlı izle (24. bölüm) bilgileri metnimizde...

Kanal D canlı, Yargı canlı izle! Yargı dizisi canlı izle (24. bölüm)

Yargı dizisini canlı izlemek için BURAYA tıklayınız.

Yargı dizisinin önceki bölümünde, Henüz duruşmanın gerginliğini yeni atlatmış Ceylin için Engin’den gelen video şok etkisi yapmıştır.

Yargılanma sürecini belki de kökünden değiştirecek yeni bilgiler ve sürpriz gelişmeler ışığında Ilgaz, Ceylin’i savunmaya ilk günkü inancıyla devam edebilecek midir?

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin’in oturduğu “Yargı” yeni bölümü bu akşam saat 20:00'de ekrana geliyor. 

Editör: TE Bilisim