Anadolu'nun unutulmaya yüz tutan değerlerini, samimiyet ve masumiyeti ekranlara taşıyan Gönül Dağı dizisi 55. yeni bölümüyle bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. TRT 1 Gönül Dağı canlı izle! 55. bölüm Gönül Dağı dizisi canlı izle! araştırmaları yoğunlaşırken Gönül Dağı yeni bölüm gelişmeleri de merakla bekleniyor. Geçtiğimiz hafta Sefer'in ameliyatının ardından yaşadığı hafıza kaybı ve Asya ile Ramazan'ın düğün hazırlıkları diziye damga vurmuştu. Gönül Dağı yeni bölüm tamamını internetten takip etmek için gerekli olan bağlantı bilgisi "TRT 1 Gönül Dağı canlı izle! 55. bölüm Gönül Dağı dizisi canlı izle! Yeni bölüm" konulu yazımızda...

TRT 1 Gönül Dağı canlı izle! 55. bölüm Gönül Dağı dizisi canlı izle! Yeni bölüm

GÖNÜL DAĞI ÖNCEKİ BÖLÜM ÖZET: 54

Asya ve Ramazan’ın düğün günü gelmiştir. Düğün telaşı devam ederken, herkes Ramazan’ı uyarmak için çabalasa da Ramazan kararlıdır.

Asya ve Ramazan’ın girdiği bu yol, Asuman ile Ramazan’ın yollarını kesin olarak ayırırken, bu sırada yaşanan bir gelişme Asuman, Ramazan ve Asya’yı nasıl bir sona sürükleyecektir?

Dava süreci devam ederken Sefer’in ameliyatına girmesi Kenan için durumun daha da zorlaşmasına neden olur.

Bu şartlar altında Kenan’ı bekleyen gelişme ne olacaktır? Öte yandan ameliyat sonrası yavaş yavaş kendine gelen Sefer’in hafızası yerinde değildir.

Sefer’in bu probleminin nasıl etkileri olacaktır?

Tüm gelişmeler 19 Mart Cumartesi akşamı TRT 1'de!

Editör: TE Bilisim