2016 sezonu Survivor 10.'su Gizem kimdir, kaç yaşında? 2022 Survivor All Star Ünlüler Takımı üyesi Gizem aslen nerelidir, hangi sporla ilgileniyor? Daha önce birçok güzellik derecesi almış olan Survivor yarışmacısı Gğizem Memiç'in hayat hikayesi ve kişisel bilgileri takipçileri tarafından araştırılıyor. Peki, Survivor Gizem kimdir, kaç yaşında? 2022 Survivor All Star Gizem aslen nerelidir, hangi sporla ilgileniyor? Gizem Memiç'in hayatına dair merak edilenler yazımızda...

Survivor Gizem kimdir, kaç yaşında? 2022 Survivor All Star Gizem aslen nerelidir, hangi sporla ilgileniyor?

Gizem Memiç, 16 Mayıs 1990 tarihinde Gaziantep‘de Lise öğretmeni Tamer Memiç ve Eczacı Müberra Memiç’in kızı olarak doğmuştur. İzel adında kız kardeşi vardır. Ankara’da İncesu Anadolu Lisesi yani şimdiki adıyla Kırkkonaklar Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Ankara’da Bilkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesinde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı eğitimi aldı.

Okul dışında, Ankara, Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Spor Kulübü’nde profesyonel olarak voleybol oynadı.

Gizem Memiç, 1 Nisan 2010 tarihinde yapılan “Miss Turkey” yarışmasında birinci oldu. Yarışmanın ikincisi ise ‘Adanalı’ dizisinde Oktay Kaynarca‘nın kızını oynayan Serenay Sarıkaya oldu. Tacını 2009 yılı güzeli seçilen Ebru Şam‘dan aldı. 

2010 yılında ekim ayında Çin’in Sanya kentinde yapılan Miss World Dünya Güzellik Yarışması’nda hem de 23 Ağustos 2010 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Nevada eyaletinin Las Vegas şehrinde Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması’nda temsil etti.

Survivor Gizem Memiç'in katıldığı güzellik yarışmaları

Miss Universe 2010

Türk model Gizem, dünyanın en prestijli güzellik yarışmalarından olan ve 23 Ağustos 2010 yılında A.B.D.'nin Nevada eyaletine bağlı olan Las Vegas şehrinde düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmiştir.

Miss World 2010

Gizem Memiç, 2010 yılında Dünya Güzellik Yarışması'nda Türkiye'nin resmi temsilcisi olarak podyuma çıkmıştır. Çin'in Sanya kentinde düzenlenen yarışmada en iyi 40 finalist arasına giren Memiç, 22 Ekim 2010 tarihinde en iyi 20 finalist arasındaki yerini almıştır.

Editör: TE Bilisim