Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla Denizli'ye geldi. İnce, Merkezefendi ilçesindeki bir otelde toplantı düzenledi. Çalışma yemeğinde bir araya gelen 6 ana muhalefet parti liderlerini eleştiren İnce, diğer partilere oy veren seçmenlere de seslendi.

"PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR' DİYEMİYORSAN SENİNLE İŞ BİRLİĞİ YAPMAM"

Çalışma yemeği ile ilgili sözlerini sürdüren İnce, " CHP'nin başında ben olsaydım, masanın başında ben otururdum. Uysal olmak zorunda değilsin. Sülaleye enişte aramıyoruz devleti yönetecek adam arıyoruz. Atatürk'e saygısızlık ediyorsan seninle masaya oturmayız. Öz metinde olacak. Terörün her türlüsünü kınayacaksınız. HDP ile görüşürüm ama milletin gözünün önünde görüşürüm. 'PKK terör örgütüdür' diyemiyorsan seninle iş birliği yapmam. Eğitimi cemaatlere, tarikatlara bırakacak mıyız? Bırakmayacak mıyız? Baştan söylüyoruz, biz bırakmayacağız. Ana muhalefet partisi söyleyemiyor" dedi.

ANKET ŞİRKETLERİNE TEPKİ

İnce sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben anketleri biliyorum. Hiç umurumda değil. Allah aşkına Ahmet Davutoğlu'ndan daha az oy olacağımı düşünüyor musunuz? Temel Karamollaoğlu'ndan, Gültekin Uysal'dan daha az oy alacağımızı düşünüyor musunuz? Vicdanınıza sorun. Sokakta bir kişi daha az alacak derse, sizin dediklerinizi kabul edeceğim. Anketler kamuoyunu etkilemek için ortaya atılmış işler. Kamuoyunun nabzını yansıtmıyor. Tıpkı Ecevit gibi ilerliyoruz. Ecevit iki kez başbakan oldu. Ecevit'e bölücü diyenler bir kez bile başbakan olamadı"

Editör: TE Bilisim