Kaya Temel / Özel Haber

Burak Elmas ve yönetiminin 16 Haziran ve 31 Aralık tarihleri arasındaki dönemi mali yönden ibra edilirken, idari yönden onay görmedi.Elmas döneminin mali faaliyetleri için kullanılan oyların 718'i ibra edilme, 638'i ibra edilmeme yönünde çıktı, 29 üye ise çekimser kaldı.

Elmas döneminin idari ibrası için verilen oyların 566'sı lehte, 801'i de aleyhte oldu. 16 oy da çekimser olarak kullanıldı.Böylece Burak Elmas yönetiminin faaliyetleri mali yönden ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi.

CENGİZ DÖNEMİ İBRA EDİLDİ

Galatasaray 2021 yılı olağan genel kurulunda merhum Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim kurulunun 1 Ocak 2021 - 21 Haziran 2021 dönemi faaliyetleri mali ve idari yönden ibra edildi.

ADAYLAR BELLİ OLDU

Sarı-Kırmızılı camiada mayıs ayında gerçekleşecek seçimde Dursun Özbek başta olmak üzere, Ünal Aysal, Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun aday olması bekleniyor. Dursun Özbek'in uzun süreden beri Abdürrahim Albayrak ile seçim çalışması yaptığı öğrenildi.

Bu adaylar arasından Fatih Terim ile yeniden çalışmaya sıcak bakan ise sadece Dursun Özbek. Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk geçtiğimiz seçimde Terim ile çalışmayacaklarını açık şekilde belirtmişlerdi. Terim, Ünal Aysal yönetimiyle ise geçmişte iyi ayrılmamıştı.

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, oyların açıklanmasından sonra yaptığı konuşmada, tüzük gereği olağanüstü seçimli genel kurul kararı alacaklarını söyledi.

Kararın Sarı-Kırmızılı camiaya hayırlı olmasını dileyen Elmas, "Bizler bugünü kadar elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık. Hakkınızı helal edin. Önümüzdeki hafta tüzüğümüzün 87.22 maddesinin gereğini yerine getirerek vermiş olduğunuz kararı uygulamaya sokacağız." diye konuştu.

TORRENT YOLCU

Başkan Burak Elmas'ın, kararıyla takımın başına getirelen teknik direktör Torrent ile de yollar ayrılacak. Galatasaray'ın başkan adayları kendi hocaları ve projeleriyle seçime adaylık koyacak. Torrent ile hiç bir başkan adayının çalışmak istemediği öğrenildi. İspanyol Hoca, Sarı-Kırmızılı takımda yaz kampı geçiremeden gönderilecek. Galatasaray'ın başında Torrent toplam 12 maça çıktı.
Bu maçlardan 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

Editör: TE Bilisim