Orman Genel Müdürlüğü Orman Muhafaza Memuru alımı ilanı yayımlandı. 29 Mart 2022 tarihli resmi gazetede yayımlanmış olan duyuruya göre OGM bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 657 sayılı Devlet Memurları kanunun tabi olarak 4/B maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere 1500 Orman Muhafaza memuru alımı yapılacağını bildirdi. Peki, OGM Orman Muhafaza Memuru işçi alımı başladı mı? 2022 Orman Muhafaza Memuru personel alım şartları neler? İşte detaylar.

OGM ORMAN MUHAFAZA MEMURU İŞÇİ ALIMI BAŞLADI MI?

Orman Genel Müdürlüğü Orman Muhafaza Memuru alımı başvuruları 4 - 10 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular sadece e-Devlet şifresi ile online olarak gerçekleştirilecektir. Bunun dışın yapılacak herhangi bir başvuru kabul edilmeyecek.

2022 ORMAN MUHAFAZA MEMURU PERSONEL ALIM ŞARTLARI NELER?

  • T.C. vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından yoksun kalmamak,
  • 2020 KPSS sınavından P3 puan türünden en az 65 puan almış olmak,
  • Orman Muhafaza alımı için ön lisans düzeyinde Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümünden mezun olmak,
Editör: TE Bilisim