İstanbul Beşiktaş'taki Çırağan Caddesi üzerindeki koruma kapsamında bulunan 112 çınar ağacının CHP'li İBB tarafından kesilmesinin ardından, Topkapı'da da yeni bir ağaç katliamı gerçekleşmişti. Çok sayıda sanatçı İBB'nin ağaç katliamına sessiz kalırken, şarkıcı Tarkan'dan da tepki çeken paylaşım geldi.


İBB'nin ağaç katliamı ve dikey bahçeleri sökmesine sessiz kalan Şarkıcı Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Zeytin ağaçlarımız katlediliyor. Çok üzülüyorum. Yazıklar olsun. Hem vicdandan hem akıldan yoksun insandan yana da umudum kalmadı artık. Doğayı şuursuzca yok ederken bindiği dalı kestiğini unutuyor. Tüm dünyada durum aynı. Doğa bitiyor. Sonumuz hayır ola" dedi.


TARKAN'A TEPKİ YAĞDI

İBB'nin ağaç katliamına sessiz kalan Tarkan'ın paylaşımı sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından tepkiyle karşılandı.

ALPAY ÖZALAN: KUMANDALI PROVOKATÖR...

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, şarkıcı Tarkan'a çok sert tepki gösterdi.

Özalan paylaşımında, ''Tarkan denilen kumandalı provokatör, yine çıkmış meydana. Ekrem İmamoğlu ağaçları keserken, dikey bahçeleri sökerken sesi çıkmıyor. Tunç Soyer İzmir'i batırırken menfaat için "Çok güzel yönetiyor." diyor. Utanmadan konuşuyor. Sana "Yazıklar olsun." bile denmez zavallı.'' açıklamasını yaptı.

Editör: TE Bilisim