Ayasofya'da ilk teravih canlı izle! 88 yılın ardından Ayasofya Cami-i Şerifi'nde ilk teravih namazı canlı yayın!.. Ayasofya-i Kebîr Cami-i Şerifi 88 yıllık hasretin ardından bu akşam Ramazan-ı Şerif'in ilk teravih namazında Müslümanların akınına uğradı. Ayasofya'ya gelme imkanı bulamayan vatandaşlar ise Ayasofya'da ilk teravih canlı izlemek için araştırmalar yapmaya başladı. Ayasofya'da ilk teravih namazını Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş kıldırıyor. Ayasofya canlı izle! 88 yılın ardından Ayasofya Cami-i Şerifi'nde ilk teravih namazı canlı yayın izleme bağlantısı metnimizde...

Ayasofya canlı izle! Ayasofya'da ilk teravih canlı izle! 88 yılın ardından Ayasofya Cami-i Şerifi'nde ilk teravih namazı canlı yayın! 

Diyanetten yapılan açıklamaya göre, 86 yılın ardından yeniden ibadete açılan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde, salgın nedeniyle bir yıl gecikmeli olarak ilk teravih namazı bu akşam cemaatle eda ediliyor.

Ayasofya'daki ilk teravih namazı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın imametinde kılınacak.

Erbaş, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Elhamdülillah. Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi 88 yıl aradan sonra ilk defa bu Ramazan teravih namazlarında müminleri ağırlayacak. İlk teravih namazını kıldırarak bu güzel ana şahitlik etmiş olacağım inşallah." ifadelerini kullanmıştı.

Editör: TE Bilisim