TRT 1'de çarşamba akşamları ekrana gelen Kara tahta dizisi oyuncu kadrosu ile adından söz ettirmeye başladı. Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt, Kerem Arslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu ve daha pek çok yeteneği bir araya getiren Kara Tahta dizisinde İskender karakteriyle karşımıza çıkan genç oyuncunun yaşam öyküsü araştırılıyor. Peki, Kara Tahta İskender kim, gerçekte kimdir? Kara Tahta'nın 'İskender'i Taylan Meydan kaç yaşında, kimdir ve aslen nereli? Detaylar haberimizde.

Kara Tahta İskender kim, gerçekte kimdir? Kara Tahta'nın 'İskender'i Taylan Meydan kaç yaşında, kimdir ve aslen nereli?

TRT 1'deki Kara Tahta dizisinde İskender, gördüğünün körü, duyduğunun sağırıdır. Fakat konuşursa her şey değişebilir.

İskender karakterini Taylan Meydan canlandırmaktadır.

Taylan Meydan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Taylan Meydan 1997 yılında İstanbul'da dünyada gelmiştir. 2021 yılı itibari ile 24 yaşının içinde olan Taylan Meydan üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tamamlamıştır. Tiyatro eğitimini başarı işe tamamlaya Taylan Meydan 2020 de sahnelenen Sütten Kesilmek isimli oyununda sahne almıştır.

Çeşitli reklam filmleri ile de kameralar karşısına geçen yakışıklı oyuncu, Blu Tv’de yayınlanan ‘Hiç’ adlı  dizi ile tanınan Taylan Meydan, en son Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Kazara Aşk’ adlı dizide rol almıştır.

Taylan Meydan şimdilerde TRT 1'in yeni dizisi Kara Tahta'da İskender rolüyle yer almaktadır.

Editör: TE Bilisim