Galatasaray'da başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, yönetim kurulu listesini divan başkanlığına teslim etti.

Eşref Hamamcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"Galatasaray'ın yaşamış olduğu duruma bakınca her zamankinden daha fazla birleşmeye ihtiyacımız var. Fikir ayrılıkları mutlaka olacaktır, bu fikir ayrılıklarını Galatasaray'ın geleceği için avantaja çevirmek için yola çıktık. Umarım genel kurul teveccüh gösterecektir ve diğer rakibimizle birlikte yarışa gidiyoruz. Kime teveccüh gösterilirse birlikte hareket ederiz."

'SEÇİM İPTAL OLAMAZ'

"Normal kanun ve Galatasaray tüzüğü çerçevesinde iptal kararının söz konusu olmaması lazım. Tüzük ve hukuk çerçevede iptal olmaması lazım ama aksi taktirde de uymaktan başka çaremiz bulunmamaktadır."

'KASA KOLAYLIĞI SÖZ KONUSU DEĞİL'

"Adaylı seçim Galatasaray'ın geleneklerinde vardır. Galatasaray, demokrasi bakımından Türkiye'ye örnek olan sivil toplum örgütüdür. Galatasaray kaotik bir durum yaşıyor, hiç bu kadar dibe vurmamıştık. Tüm popülist söylemlerden kaçarak aday olduk. Popülist söylemlerin zararını hep birlikte gördük. Galatasaray'ın ihtiyacı olan güven ve sakinliktir. Kasa kolaylığı sağlamamız söz konusu değildir ama finansman yaratıcı çalışmalarımız hazır. Bankalar Birliği ve spor yasası çerçevesinde kimsenin kasa kolaylığı sağlaması mümkün değil. Arkamızda çok güçlü bir iş dünyası desteği var zamanı gelince açıklarız."

TORRENT AÇIKLAMASI

"Galatasaray çok önemli bir süreçten geçiyor. Galatasaray'ın genel kurullarını futbol şubesinin hocasına indirgememek lazım. Göreve gelince profesyonel arkadaşlarımız tartışıp önümüze getirir ve ardından konuşuruz. Görevi başında hoca var, sözleşmesi var, kurumsal devamlılık açısından bizim yerimiz bellidir."

Eşref Hamamcıoğlu'nun listesinde şu isimler yer alıyor:

Asil Üyeler: Osman Kocaman, Boğaç Göncü, Murat Uysal, Mehmet Emre Mısırlı, Levent Apaydın, Nizam Hışım, Cevat Genç, Utku Dönmez, Murat Karaman, Tamer Saka.

Yedek Üyeler: Sadık Burçin Tuncel, Abdullah Metin Tutçuoğlu, Namık Kemal Martı, Suat Sarı, Kaan Artukoğlu.

Editör: TE Bilisim