Kaya Temel / Özel HaberHamamcıoğlu, “ Galatasaray hiç bu kadar dibe vurmamıştı. Ancak finansman oluşturucu kaynaklarımız ve çalışmalarımız hazır.” diye konuştu.

GALATASARAY Kulübünde kaotik bir durum yaşandığını dile getiren Hamamcıoğlu, "Galatasaray hiç bu kadar dibe vurmamıştı. Bir kasa kolaylığı söz konusu değil, bunu hiç kimse sağlayamaz. Ancak finansman yaratıcı kaynaklarımız ve çalışmalarımız hazır. Arkamızda çok güçlü bir iş dünyası desteği var. Bunları zamanı gelince açıklarız." ifadelerini kullandı.

“TORRENT’İN SÖZLEŞMESİ VAR

Hamamcıoğlu, "Galatasaray'ın geleceğini ilgilendiren bu önemli genel kurulu bence futbol şubesi hocası düzeyine indirgememek lazım. Şu anda Galatasaray'ın bir yönetimi var, görev başında hocası var, sözleşmesi var. Kurumsal devamlılık açısından da bizim yerimiz bellidir." değerlendirmesinde bulundu.

Hamamcıoğlu’nun yönetim kurulu listesi
EŞREF Hamamcıoğlu'nun aday yönetim kurulu listesinde Osman Kocaman, Boğaç Göncü, Murat Uysal, Mehmet Emre Mısırlı, Levent Apaydın, Nizam Hışım, Cevat Genç, Utku Dönmez, Murat Karaman ve Tamer Saka yer aldı. Yönetim kurulu yedek listesi ise Sadık Burçin Tuncel, Abdullah Metin Tutçuoğlu, Namık Kemal Martı, Suat Sarı ve Kaan Artukoğlu'ndan oluştu.

Öztürk ise, “Bizim ekibimizin ağırlığı iş adamı. Her biri birkaç milyar liralık şirketleri yönetiyorlar. Onları yönetemezseniz Galatasaray’ı yönetemezsiniz.” dedi.

ÖZTÜRK, “600 milyon liraya çözülüyorsa iyi. Bizim yaptığımız hesaba göre kasaya bu sene 1 milyar koymak lazım. Biz hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Sakın kasa kolaylığı diye algılanmasın. Bizim ekibimiz buna hazır.” dedi.

“BAŞARILI İSE KALIR”

Önümüzde bir Fenerbahçe maçı var diyen Metin Öztürk, “Bizim amacımız birini göndermek değil eldekinden en iyi şekilde faydalanmak. Biz de başarılıysak devam ederiz hoca başarılıysa devam eder. Kimseyi göndermek gibi bir niyetimiz yok. Başarılı değilse etmeyiz. Bu sadece benim değil, tüm yönetim kurulunun vereceği bir karar.” ifadelerini kullandı.

Öztürk’ün yönetim kurulu listesi
METİN Öztürk’ün listesinde ise, Bora İsmail Bahçetepe, Rıza Tevfik Morova, Can Natan, Adil Emecan, İsmail Sarıkaya, Binnur Zaimler, Dikran Gülmezgil, Emir Aral, Fabrizio Casaretto ve Ethem Pamukçu yer aldı. Yönetim kurulu yedek listesi ise Mustafa Manav, Lara Yılmaz, Hasan Aslan, Hacı Güçlü ve Saltuk Budak’dan oluştu.
Editör: TE Bilisim