Kaya Temel / Özel HaberSarı-Kırmızılı takımın başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk, “Torrent başarılı olursa takımda kalır. Şu an sözleşmesi var.” mesajını vermişti. Fenerbahçe derbisinde başkan adaylarının gözünde ilk firesini veren İspanyol hoca, kalan haftalarda 6 galibiyet alamazsa yeni sezonda takımın başında olamayacak.

Fener’i Barcelona sandı

Kadıköy’de Fenerbahçe’ye karşı Barcelona oyun stiliyle sahaya çıkan Torrent, Barcelona maçındaki gibi top kontrolünün kendilerinde olmasını istedi. İspanyol hoca seçim takviminden etkilenerek Galatasaray’a korkak futbol oynattı. Bu yanlış “stil” seçim öncesi Torrent’in kredisini bitirdi.

Morutan’a acımadı

En son Gaziantep ve Fenerbahçe maçlarında Morutan’a şans veren Torrent, gelişime açık olan futbolcuyu yedek kulübesine mahkum etti. İspanyol Hoca, iki Rumen futbolcunun yanlış transfer olduğunun sinyallerini vermişti. Zaman zaman Cicaldau’yu da kesen Torrent, Morutan’ın içine kapanık futbolcu olduğunu aldırış etmedi. Deneyimli teknik adam, Konyaspor deplasmanında, “Bu takımı ben kurmadım.” diyerek futbolcuları hedef almıştı.

Pulgar kayıp!

Teknik direktör Domenec Torret’in raporuyla ara transfer döneminde transfer edilen Pulgar, Avrupa Ligi’nde hiç süre alamadı. Ligde ise 32. haftaya girilirken sadece 5 maçta forma giydi. Pulgar süre bulduğu maçlarda kendini gösteremedi.

Editör: TE Bilisim