Çağrı Filmi hangi sinemalarda olacak? Çağrı Filmi hangi illerde gösterime girecek? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Sinema salonlarında bu hafta beşi yerli, 9 film vizyona girecek. Aralarında dört gözle beklenen "Çağrı" filmi de var. İslam'ın doğuş hikayesini anlatan "Çağrı", Türkiye'de ilk kez gösterime girişinden 45 yıl sonra yenilenmiş 4K versiyonuyla yarın sinema salonlarındaki yerini alacak. Peki, Çağrı Filmi hangi sinemalarda olacak? işte detaylar.

ÇAĞRI FİLMİ HANGİ SİNEMALARDA OLACAK?

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Mustafa Akkad'ın yaptığı "Çağrı" filmi, 45 yıl sonra yenilenmiş 4K versiyonuyla yarın (15 Nisan) beyaz perdede izlenebilecek.

Filmin oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü başarılı oyuncu Anthony Quinn'in yanı sıra Irene Papas, Michael Ansara, Johnny Sekka, Michael Forest, Garrick Hagon ve Damien Thomas yer alıyor.

Hz. Muhammed'in hayatını ve İslamiyet'in doğuşunu en iyi anlatan film olarak bilinen ve İngilizce adı "The Message: The Story of Islam" olan 177 dakikalık film, 1976'da çekilmişti.

Türkiye’deki ilk sinema gösterimi ise 31 Ocak 1977’de yapılmıştı.

ÇAĞRI FİLMİ HANGİ İLLERDE GÖSTERİME GİRECEK?

“Çağrı: İslamiyet'in Doğuşu“ filmi 41 şehirdeki 120 sinema salonunda gösterime girecek.

Filmin yayınlanacağı sinema salonlarının listesi. Çağrı filminin yanı sıra yarın sinema salonlarında 8 film daha vizyona girecek.

Editör: TE Bilisim