Osman Sınav yapımı Yalnız Kurt dizisinde Altay Kurtoğlu karakteri izleyicinin beğenisini toplarken Yalnız Kurt Altay Kurtoğlu kimdir, gerçek adı nedir? Yalnız Kurt dizisinde Altay Kurtoğlu hangi oyuncu? soruları araştırılıyor. ATV'nin iddialı dizilerinden biri olan Yalnız Kurt dizisinde Altay Kurtoğlu karakterini canlandıran oyuncun gerçek adı, biyografisi, yaşam öyküsü merak edilmekte. Peki, beğeniyle izlenen Yalnız Kurt Altay Kurtoğlu kimdir, gerçek adı nedir? Yalnız Kurt dizisinde Altay Kurtoğlu hangi oyuncu? Hasan Denizyaran'ın biyografis bilgilerini yazımızda görebilirsiniz.

Yalnız Kurt Altay Kurtoğlu kimdir, gerçek adı nedir? Yalnız Kurt dizisinde Altay Kurtoğlu hangi oyuncu?

ATV'nin Yalnız Kurt dizisinde Altay Kurtoğlu karakterini başarılı oyuncu Hasan Denizyaran canlandırmaktadır.

26 Mayıs 1993 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Lise öğrenimini de İzmir'de tamamladıktan sonra İstanbul'a oyunculuk eğitimi için geldi. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Drama ve Oyunculuk bölümünde eğitim aldı. 1.88 boyundaki oyuncu, üniversiteden sonra 1 yıl kadar modellik yaptı.

Çeşitli reklam filmleriyle ekranda boy göstermeye başlayan Hasan Denizyaran 2014 yılında Sungurlar dizisinde yer aldı. 2016 yılında Hayat Sevince Güzel adlı dizide Algı Eke, Ekin Mert Daymaz, Öykü Çelik ve Burak Çelik ile birlikte yer aldı.

2017'de Gözde Mutluer, Burak Yörük, Turan Cihan Şimşek ve Sina Özer'in baş rolünde yer aldığı 4N1K adlı yapımda yer almıştır. 2019 yılında Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in baş rolünde olduğu Afili Aşk dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. 2019 yılında Kim Daha Mutlu? sinema filminde başrolde yer almıştır.

Hasan Denizyaran şimdilerde, ATV'de yayınlanan Yalnız Kurt dizisinde Altay Kurtoğlu karakteriyle başrolde oynamaktadır.

Editör: TE Bilisim