• USD 32,40
  • EUR 34,80
  • ALTIN 2.433,17
  • BİST100 10.083
  • BTC 62.900

23 Nisan Haberleri

23 Nisan haberleri ve güncel 23 Nisan gelişmeleri, 23 Nisan ile ilgili tüm video, 23 Nisan fotoğrafları ve 23 Nisan haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Genel
Eğitim

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgelerinde düzenlenen 23 Nisan etkinliklerinde çocuklar doyasıya eğlendi.

Gündem

Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda 111 bin 527 kişi tarafından ziyaret edildi.

Güncel

Depremin vurduğu Hatay’ın İskenderun ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Dönmez'in öncülüğünde düzenlenen etkinlikte afetzede çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk...

Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı...

Gündem

Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çelenk sunma töreniyle başladı. Öğrenciler her yıl 23 Nisan'ı heyecanla beklediklerini...

Gündem

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurdun dört bir yanında etkinliklerle kutlandı. Minikler bayramın keyfini doyasıya çıkardı.

Gündem

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TCG Fırtına hücumbotu ziyarete açıldı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Dünyası Çocukları ve TRT Çocuk Şenliği Konuk Çocukları ile bir araya geldi

Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı, çocuklardan teşkilata gelen mektupları yayımladı. İşte o mektuplardan bazıları...

Gündem

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in koltuğunu devrettiği 4'üncü sınıf öğrencisi Nisa Tahtacı, başıboş köpeklerinin toplatılarak barınaklara konulması talimatını verdi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.